Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vodovod medijima: Zovite Tadića

Odeljenje "Odnosi sa javnošću i marketing" JKP "Vodovod i kanalizacija" danas je u cirkularnom mejlu demantovao da je zaustavljena privatizacija tog preduzeća, kako je jutros javio Radio 021.

Počelo košenje trave

Radnici "Gradskog zelenila" kose travu u gradu, ali će posla biti više nego prethodne godine, zbog novih lokacija koje su ušle u program održavanja, rekao je za Radio 021 portparol ovog preduzeća Ivan Nožinić.

Patrijarh, Kalanović i Kravčenko primili nagrade

Patrijarh srpski Irinej, potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović i generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko našli su se u grupi od 24 laureata priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" za prošlu godinu, uručenih večeras u Matici Srpskoj.

Radioaktivnost u Vojvodini u granicama normale

Tragovi radioaktivnog izotopa joda, I - 131, koji je dospeo iz Japana, i dalje su prisutni u nekim uzorcima iz životne sredine u Novom Sadu.  Nije detektovana radioaktivnost koja bi mogla eventualno da utiče na ljudsko zdravlje.

Izdavanje lokala na Štrandu

Konkurs zа izdаvаnje preostаlih 14 lokаlа, pultovа, kioskа i prostorа nа Štrаndu zа 100. jubilаrnu sezonu počinje sutra i traje do kraja meseca. Lokali se zakupljuju na period od 1. mаjа do 30.septembrа.

Aprilski dani autizma

Ulična akcija "Upoznajmo autizam" održana je na Trgu Slobode u  okviru kampanje "Aprilski dani autizma u Novom Sadu".